Tanden bleken is niet gevaarlijk, mits het onder toezicht van en in overleg met de tandarts gedaan wordt. Hiervoor adviseren wij Cavex Bite&White bleekgel.  Na inspectie van het gebit maakt de tandarts afdrukken van het gebit, waarvan vervolgens persoonlijke bleeklepels gemaakt worden. Ook maken we kleurenfoto’s met een staaltje van de gebitskleur, zodat we later kunnen bijhouden of we vooruitgang boeken. Meestal liggen de lepels binnen een week klaar om afgehaald te worden. Bij het afhalen geven we uitleg over het gebruik en geven we een bleekset mee naar huis.

Gebruik Cavex Bite&White

We krijgen vaak de vraag ‘hoe wit worden mijn tanden’? Dat is vooraf lastig aan te geven. Het bereikte resultaat verschilt van persoon tot persoon. De huidige staat van het gebit en de kleur bij aanvang van de behandeling zijn van grote invloed. Daarnaast is het afhankelijk van eet- en drink gewoonten en roken. Ben je na 15 dagen bleken nog niet tevreden met het resultaat? Dan is extra bleekset verkrijgbaar via de praktijk.

Meer informatie

Via onderstaande link kun je de antwoorden lezen op de meest gestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met de praktijk.

Veel gestelde vragen