Anouk, GZ-psycholoog

Angstige volwassenen

Tandarts Ria van der Meer heeft tijdens haar studie op de universiteit en tijdens werkzaamheden op de afdeling bijzondere tandheelkunde van Nij Smellinghe in Drachten veel te maken gehad met zeer angstige kinderen en volwassenen. Tijdens deze baan heeft ze talent en liefde voor het behandelen van angstige volwassenen en kinderen kunnen ontwikkelen. Waar zij naar streven is behandelen in een ontspannen sfeer, waar de patiënt aan mag geven wanneer er even gepauzeerd moet worden en wat wel of niet als prettig wordt ervaren.

De collega tandartsen hebben dezelfde liefde voor het behandelen van angstige volwassenen en kinderen. Zo kunt u er zeker van zijn dat er altijd begrip voor uw angsten zal zijn en dat het gehele team er alles aan zal doen om u op een prettige manier te behandelen.

De eerste afspraak is altijd een kennismaking waarbij alleen een controle wordt gedaan en indien nodig foto’s worden gemaakt. Daarna wordt er in overleg met de patiënt een behandelplan opgesteld en eventuele afspraken ingepland. U behoudt daardoor de regie!!

Mochten de angsten dermate groot zijn, dan kunnen we de hulp van Anouk inschakelen. Zij is GZ-psycholoog en heeft al vele angstige patiënten van hun angsten afgeholpen.