Nieuwsgierig naar De Lieve Tandarts? Bekijk de video.
https://youtu.be/h-CoWabRAAs

Tandartspraktijk Surhuisterveen is aangesloten bij De Lieve Tandarts

Wij zijn trots op dit keurmerk!

Wat betekent het keurmerk ‘De Lieve Tandarts’?

Tijdens elk bezoek aan De Lieve Tandarts kun je, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor de behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel huidige als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen.

Een lieve tandarts is transparant

De maximumtarieven van tandartsen en mondhygiënisten liggen grotendeels vast. Zo wordt van overheidswege voorkomen dat er onderling verschillende prijzen gehanteerd worden voor dezelfde ingrepen, foto’s en spullen. Transparantie over de prijzen én eerlijkheid hiermee zijn voorwaarden voor toelating tot het keurmerk van De Lieve Tandarts. Fraudeurs horen er dus niet bij.

Feedback

Wij staan open voor feedback. Kunnen wij het nog beter doen? Of wil je graag een compliment achterlaten over iets wat extra goed verliep? Laat hier een beoordeling achter. 
Je beoordeling komt op de website van De Lieve Tandarts. Zij zijn onafhankelijk en monitoren de kwaliteit van alle tandartsen die het keurmerk De Lieve Tandarts dragen. Reacties van patiënten helpen hen hierbij. Ook vanuit Tandartspraktijk Surhuisterveen zijn wij  blij met deze beoordelingen. Zo kunnen wij ons blijvend verbeteren!

Meer weten? Neem contact op

Neem contact op met de praktijk of kijk op de site van de lieve tandarts.