Poetsles door onze praktijk

Jong geleerd is oud gedaan!
Het is belangrijk, kinderen van jongs af aan goede poetsgewoonten bij te brengen, zodat ze hun gebit en mond gezond houden. Omdat wij preventie hoog in het vaandel hebben, mag u van ons verwachten dat we uw kind daarbij helpen en dat doen we graag! De poetslessen worden gegeven door onze preventieassistentes. Mocht uw kind poetsles spannend vinden, dan mag u er ook hier op rekenen dat we hem of haar met geduld en inlevingsvermogen zullen benaderen.

De poetsles kost u als ouder niets
Net als alle andere tandheelkundige zorg voor kinderen tot 18 jaar, worden ook poetslessen voor kinderen gedekt door de basisverzekering.

Preventie op school of kinderdagverblijf
Op scholen en kinderdagverblijven leveren we ook graag een bijdrage aan de ouderavonden met een presentatie over het kindergebit. Daarnaast komen we graag langs op scholen voor het geven van poetslessen aan de klassen.

Interesse?
Wilt u meer weten over poetsles of een afspraak voor poetsles plannen? Neem dan contact op via 0512 360 619 of info@tandartssurhuisterveen.nl Als u geïnteresseerd bent in poetsles op uw school of kinderdagverblijf dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.