Joeri, klinisch protheticus

images

Voor reparaties kunt u na een telefoontje vaak dezelfde dag bij ons terecht.

Voor het opvullen van uw prothese maken we een afspraak met u. Zo kunnen we dit het best inplannen en zijn we u snel van dienst.

Als nieuwe patient dient u uw verzekeringspas en een geldige identiteitskaart te tonen en vervolgens schrijven wij u in in ons bestand.

De rekening sturen wij voor u digitaal naar uw verzekering zodat u niet met contant geld hoeft af te rekenen of moet pinnen. Snel en makkelijk, scheelt u en ons tijd.

De Prothese Specialist

Last van een los – of slecht passend Dat kunt u vanaf 1 september 2015 in Surhuisterveen geholpen worden.

Vanaf 1 september vestigt De Prothese Specialist zich in Surhuisterveen, in het pand van tandartspraktijk Surhuisterveen: Ria van der Meer aan de Grensweg 5. De prothese specialist is een samenwerking van een aantal bedrijven, te weten: tandarts/implantoloog van Doornik, tandtechnisch laboratorium Miedema en tandartspraktijk Surhuisterveen: Ria van der Meer. Deze samenwerking garandeert dat er hoogwaardige kwaliteit geleverd kan worden.

De klinisch protheticus, Joeri Perk, zal zich bezig houden met het aanmeten van het kunstgebit, terwijl de tandartsen de diagnose stellen en de tandarts- implantoloog eventueel implantaten kan plaatsen, mocht het nodig zijn een klikgebit te maken. Daarnaast kunnen we dan de nazorg bieden die nodig is. Joeri, tevens werkzaam bij tandtechnisch laboratorium Miedema heeft reeds jaren ervaring in het aanmeten en maken van een kunstgebit. Het grote voordeel van een klinisch protheticus is dat hij niet alleen de behandelingen verricht, maar dat hij tevens in het laboratorium uw gebit maakt. U kunt dus al uw wensen aan hem doorgeven zodat daar rekening mee gehouden wordt.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat, ook al heeft u al jaren een kunstgebit, het goed is om eens per 3 jaar een tandarts te bezoeken. Naast het functioneren van het gebit zal de tandarts uw slijmvliezen op afwijkingen controleren.

Ook belangrijk om te weten is dat u eens per 5 jaar recht heeft op een nieuw kunstgebit, en dat in de meeste gevallen de implantaten en het gebit voor het grootste deel worden betaald uit uw basis verzekering.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt en mag u altijd contact op nemen met de praktijk. tel 0512-360619 of info@tandartssurhuisterveen.nl