Nooit meer bang voor de tandarts ?!

Ooit gedroomd over het moment dat je zonder slapeloze nachten en knikkende knieën naar de tandarts kon gaan? Dat moment lijkt nu dichter bij te komen.

Tandartspraktijk Surhuisterveen: Ria van der Meer en haar team hebben als speciaal aandachtsgebied het behandelen van kinderen en angstige volwassenen. Tijdens haar studie en op de afdeling bijzondere tandheelkunde van Nij Smellinghe heeft ze talent en liefde voor het behandelen van deze speciale groepen kunnen ontwikkelen. Waar het team naar streeft is behandelen in een ontspannen sfeer, waarbij de patiënt aan mag geven wanneer er even gepauzeerd moet worden en wat wel of niet als prettig wordt ervaren. Er wordt ruim de tijd genomen. Als patiënt behoud je hierdoor zelf de regie!!

Ria van der Meer mag ook behandelen m.b.v. lachgas! Lachgas maakt “vrolijk”, ontspant en geeft een prettig gevoel. Het toedienen van lachgas is veilig en ongevaarlijk voor de gezondheid.

Voor het behandelen onder lachgas, moet er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Denkt u in aanmerking te komen voor lachgas, dan wordt er eerst een consult ingepland zodat we het een en ander even met u door kunnen nemen. Indien nodig, kunnen wij een machtiging aanvragen zodat lachgas uit de basisverzekering vergoed wordt.

Tandartspraktijk Surhuisterveen: Ria van der Meer biedt ruime openingstijden. Naast werkdagen zijn we ook geopend op de donderdag avond en in het weekend op afspraak.

De praktijk heeft momenteel nog ruimte voor nieuwe patiënten.