Anouk Nienhuis, Gz psycholoog

Het speciale aandachtsgebied van tandarts Ria van der Meer is het behandelen van kinderen en angstige volwassenen. Tijdens haar opleiding ontdekte ze de liefde voor het behandelen van deze patiënten. Na haar opleiding is ze dan ook een tijdje gaan werken op de afdeling bijzondere tandheelkunde van Nij Smellinghe in Drachten. Door toename van werkdruk in haar eigen praktijk was ze helaas genoodzaakt hiermee te stoppen. ” Iets wat ik nog steeds erg jammer vind”, aldus Ria van der Meer.

De andere medewerkers in de praktijk hebben hetzelfde aandachtsgebied. U kunt er dus zeker van zijn dat er rekening wordt gehouden met uw angst, bij welke behandelaar u ook bent.

Voor kinderen maar ook voor volwassenen wordt ruim de tijd genomen. Door de ontspannen en gezellige sfeer in de praktijk voelen de meeste mensen zich al snel op hun gemak.

Mocht het zo zijn dat uw angst dusdanig groot is, dan kunnen we u verwijzen naar de psychologe die 2x in de maand in onze praktijk werkzaam is. Zij zal u begeleiden en er zorg voor dragen dat u weer met minder angst de behandelingen kunt ondergaan.